Termeni si conditii Concursuri


Organizatorul concursului Organizatorul concursului este S.C. Alcor Printing Center S.R.L., cu sediul in Com. Tunari, strada Str. Traian, Nr. 12A, Jud. Ilfov, in colaborare cu partenerii acestuia. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul.

Dreptul de participare la concursurile organizate pe site-ul RomEvent.Ro

La acest concurs poate participa orice persoana fizica, rezidenta in Romania, care a primit pliantul de concurs cu COD-ul castigator.
Nu pot participa la concurs organizatorii acestuia, precum si rudele de gradul I ale acestora.
Nu pot participa la concurs si nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora, persoanele fizice autorizate (PFA) sau cele care nu dovedesc ca au domiciliul stabil in Romania.

Conditii de participare la concursurile organizate pe site-ul RomEvent.Ro

Pentru a participa la concursurile organizate pe site-ul RomEvent.Ro, un utilizator trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
a) Sa urmeze pasii specificati in articolul dedicat concursului.
b) Participantii sunt singurii responsabili de veridicitatea datelor furnizate, iar castigatorul va pierde orice drept asupra premiului in cazul furnizarii unor informatii personale false sau in cazul furnizarii unor informatii personale incomplete la finalul concursului.
c) Participantii trebuie sa accepte termenii si conditiile concursului.
d) In cazul in care castigatorii desemnati nu intrunesc toate conditiile de mai sus, vor fi descalificati si se va face o noua extragere.
e) Patricipantii trebuie sa pastreze pliantul pentru revendicarea premiului.

Clauze premii oferite:
1. Castigatorii vor primi pe adresa de e-mail introdusa in concurs detaliile de care au nevoie pentru a putea beneficia de premiul castigat.
2. Castigatorii vor primi pe adresa de e-mail introdusa in concurs detaliile de care au nevoie pentru a putea beneficia de premiul castigat (li se vor solicita datele de contact – numele complet, adresa, numar de telefon, necesare pentru a putea intra in posesia premiului). Conform clauzei de confidentialitate (v. punctul 6) datele personale nu vor fi facute publice.

3. Premiile castigate se revendica astfel:
a) "PhotoBooth pentru evenimentul tau" - Se ofera PhotoBooth pe o durata de 2 ore la orice alte 3 pachete achizitionate de pe www.RomEvent.Ro.
b) "Magneti personalizati pentru evenimentul tau" - Se ofera magneti personalizati, in limita a 100 de bucati la orice alte 2 pachete achizitionate de pe www.RomEvent.Ro.
c) "Invitatii pentru evenimentul tau" - Se ofera invitatii pentru eveniment, in limita a 70 de bucati cu o valoare de maxim 100 Ron pentru orice alte 2 pachete achizitionate de pe www.RomEvent.Ro
d) "Fum greu pentru evenimentul tau" - Se ofera Fumul greu pentru valsul mirilor pentru orice alte 2 pachete achizitionate de pe www.RomEvent.Ro
e) "Gheata carbonica pentru evenimentul tau" - Se ofera gheata carbonica pentru primirea invitatiilor pentru orice alt pachet achizitionat de pe www.RomEvent.Ro
f) "Porumbei albi pentru evenimentul tau" - Se ofera un pachet de porumbei albi pentru biserica la orice alte 2 pachete achizitionate de pe www.RomEvent.Ro
g) "Limuzina pentru evenimentul tau" - Se ofera Limuzina cu sofer pe o durata de o ora la orice alte 3 pachete achizitionate de pe www.RomEvent.Ro.
h) "Fantana de ciocolata pentru evenimentul tau" - Se ofera Fantana de ciocolata pentru orice alte 2 pachete achizitionate de pe www.RomEvent.Ro
i) "10% reducere la pachete Foto-Video" - Se ofera o reducere suplimentara de 10% pentru orice pachet foto-video.
j) "10% reducere la pachete PhotoBooth" - Se ofera o reducere suplimentara de 10% pentru orice pachet PhotoBooth.
k) "15% reducere la pachete de invitatii" - Se ofera o reducere suplimentara de 10% pentru orice pachet invitatii.
l) "JOKER" - Se poate alege orice premiu din cele de mai sus.

* Reducerile de acelasi fel nu se pot cumula.
** Premiile se acorda dupa data de lansare a platformei www.RomEvent.Ro si sunt valabile pentru evenimentele ce au loc in perioada 2019 - 2020.
*** Premiile se acorda doar persoanei care s-a inscris cu codul castigator si pentru validarea premiului este necesar pliantul primit.

Prelucrarea datelor personale Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantelor la prezentul concurs, in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata organizatorului, modificarea, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001. Prin participarea la acest concurs, utilizatorii sunt de acord cu termenii si conditiile acestui regulament.